Banken

Henders & Hazel

Braga 1-zits arm links + 1-zits XL zonder armen + ottomane rechts

Omschrijving
Deze prachtige losse elementen bank Braga van het merk Henders en hazel staat prachtig bij u in huis.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
bankbragaotto
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
88/90x318x248cm (hxbxd)
Materiaal
Corsica microleder
Kleur
Cognac
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 3047,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze prachtige losse elementen bank Braga van het merk Henders en hazel staat prachtig bij u in huis. Deze bank is helemaal zelf samen te stellen. Genoeg opties dus om je ideale bank te creren! Je kunt het zo gek niet bedenken. De bank is afgebeeld in Corsica leder groep 15. Corsica is leer op de rol bestaande uit 70% leer vermalen met microvezelstof. Hierdoor krijg je een gevlamd oppervlakte met extra gave uitstraling. Je hebt optimaal zitcomfort door de nosagvering. De rugkussens zijn los met siliconen en de voorzetkussens zijn met veren en siliconen. De zijkant is doorgestoffeerd. Dit betekend dat de elementen los geplaatst kunnen worden. Onder deze bank zitten zwarte ronde pootjes.

Zithoogte: 46cm of 48cm d.m.v. de pootjes (worden erbij geleverd)
Zitdiepte ca. 50cm (met voorzetkussens)

Vind je deze bank ook helemaal leuk, maar wil je een andere opstelling, bekleding of kleur? Kom dan naar de winkel. Wij helpen je om de perfecte bank te creren!

Banken van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek n online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen