Bergkasten

Henders & Hazel

box bergkast hoog walnoot met lichtgrijs

Omschrijving
Deze hoge bergkast van het merk Henders & Hazel uit de Box collectie is een aanwinst voor jouw inter.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
boxberghoogwalnootlichtgrijs
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Box
Afmeting
200x110x42cm (hxbxd)
Materiaal
Tram wood
Kleur
walnoot
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
13-18 weken
Prijs
€ 1299,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze hoge bergkast van het merk Henders & Hazel uit de Box collectie is een aanwinst voor jouw interieur. De kast heeft een strakke vormgeving in hout en mat licht grijze deuren. De combinatie van het "tramwood" in walnoot kleur en de licht grijze fronten is prachtig modern en versterkt elkaar! De fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurschakeringen van het hout geven het meubel een unieke en warme uitstraling. De bergkast heeft drie deuren, twee laden met een "push-to-open" systeem en vijf niches met LED verlichting.

Wil je een andere kast of meer meubels uit de Box collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een complete metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek Ún online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen