Kasten

 
361/383
Henders & Hazel

box bergkast 2d1l vintage grey met licht grijs

Omschrijving
Deze bergkast van het merk Henders & Hazel uit de Box collectie is een aanwinst voor jouw interieur... lees uitgebreide omschrijving
Nummer
boxberg2d1l1kl
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Box
Afmeting
125x140x42cm (hxbxd)
Materiaal
Tram wood
Kleur
Vintage grey
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1199,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze bergkast van het merk Henders & Hazel uit de Box collectie is een aanwinst voor jouw interieur. De kast heeft een strakke vormgeving en mat licht grijze fronten. De combinatie van het tramwood in vintage grey en de licht grijze fronten is modern en versterkt elkaar! De fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurschakeringen van het hout geven het meubel een unieke en warme uitstraling. De bergkast heeft twee deuren, een lade en een klep met een "push-to-open" systeem en vijf niches met LED verlichting.

Wil je een andere kast of meer meubels uit de Box collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een complete metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen