Tafels

Henders & Hazel

Avola uitschuiftafel 190(+60)cm

Omschrijving
Deze stoere eettafel avola met de afmetingen 100x190(+60)cm van het merk Henders & Hazel is gemaakt .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
avoset190
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Avola
Afmeting
77x100x190/250 cm (hxbxd)
Materiaal
Elm hout
Kleur
Steengrijs
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1299,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere eettafel avola met de afmetingen 100x190(+60)cm van het merk Henders & Hazel is gemaakt van elm hout in de kleur stonegrey. De tafel heeft een natuurlijke robuuste uitstraling mede doordat de oppervlakten van het hout geschaafd en geborsteld zijn. Het is een hardhout soort. De metalen accenten onder de poten maken deze tafel een lust voor het oog!

Wil je deze tafel op een andere maat of meer meubels uit de Avola collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Tafels en meubels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen