Alle producten

Henders & Hazel

Atelier uitschuiftafel 190(+50)cm

Omschrijving
Deze bijzondere uitschuiftafel van het merk Henders & Hazel uit de Atelier collectie is een echte aa.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
ateluitschui190
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Atelier
Afmeting
77x190/240x100cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Cigar white
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1099,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze bijzondere uitschuiftafel van het merk Henders & Hazel uit de Atelier collectie is een echte aanrader. Het is gemaakt van eiken hout in cigar white kleurige olie. Aan beiden zijden zit onder de regel een mooie antraciet metalen strip. Eiken is een hardhout soort.

Het mooie van deze eettafel is dat je 'm 50 cm groter kan maken. Het blad bewaar je in de tafel (opgeruimd staat netjes) en je klapt de extra 50cm uit middels een butterfly systeem. Kortom, je bezoek kan lekker mee eten! De tafel heeft een iets taps toe lopende poot van ongeveer 9cm en staat keurig op de hoek.

Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 190cm naar 240cm
Diepte: 100cm
Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten lange zijde: 172cm
Tussenruimte poten kop: 72cm

Wil je meer meubels uit de Atelier collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Tafels en salontafels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen